"Tizen va fi folosit pe unele smartphone-uri Samsung, dar si pe televizoare si alte device-uri. Astfel punem la puct un ecosistem ce asigura interconectare intre toate device-urile Samsung", a declarat Boo-Keun Yoon.

In timp ce primele smartTV-uri cu Tizen vor ajunge pe piata in 2014, pana la sfarsitul acestui an ne asteptam ca Samsung sa lanseze cateva smartphone-uri care sa ruleze sistemul de operare sustinut de Intel si sud-coreeni.

In urma cu doar cateva zile, cateva imagini cu Tizen instalat pe un Samsung Galaxy S3 au aparut online. Din imagini se poate vedea ca Tizen este bazat, ca grafica, pe Bada OS.

Giayee anunta mini-PC-ul Giayee Android TV Box

Giayee a anuntat mini-PC-ul Giayee Android TV Box echipat cu procesor dual-core Rockchip RK3066 ARM Cortex-A9 si 1GB RAM. Desi acesta are performante impresionante, pretul lasa un pic de dorit fata de solutiile android mini pc existente la jumatate din costurile acestuia dupa cum puteti vedea pe www.androidminipc.ro

Solutia grafica inclusa este ARM Mali 400 si include WiFi 802.11n si senzor infrarosu pentru telecomanda.

Giayee Android TV Box are 8GB de memorie interna de stocare ce poate fi extinsa prin card microSD, include doua porturi USB, HDMI si Ethernet si ruleaza sistemul de operare Google, Android 4.1 Jelly Bean.

Pachetul include si un Air Mouse Control ce incorporeaza un G-sensor, giroscop si microfon.

Giayee nu a oferit informatii despre pret si data de lansare dar mai multe detalii despre produs puteti afla daca mergeti pe website-ul lor oficial.

SmartTV | Succes | Inovator | Oferte | Decorare

motor de cautare