Dupa incheierea celor 5 zile de participare la targul international de mobila, echipamente si accesorii BIFE-SIM putem declara ca a fost un real succes. Efortul sustinut de a promova un design inovator cu materiale de cea mai inalta calitate a fost apreciat nu numai de publicul larg, ci si de producatorii de mobilier si chiar de organizatori. Cu ocazia acestui eveniment, www.atvangarde.ro a lansat colectia de insule de bucatarie Pure si colectiile de mobilier pentru baie Essentials si Manhattan.

Vedeta standului a fost insula de bucatarie Pure. Excentricul HI-MACSŪ galben folosit pentru blatul de bucatarie se continua cu zona de braeakfast bar si imbraca caroseria din mdf vopsit lucios negru. Pe langa formele curbate fluide ale insulei, aceasta are si un element surpriza: lumina transpare diferentiat din coaja printr-un pattern de cercuri gravat la interior. Pentru a pastra liniile curate specifice minimalismului, sertarele curbate si usile au manere frezate in cant. Insula integreaza atat caracteristici de design exceptionale, cat si caracteristici de functionalitate ridicata, fiind accesorizata cu sisteme inteligente precum Sensotronic de la Grass (sertare cu comanda electronica ce se deschid si se inchid cu o usoara atingere pe front). Linia moderna de design este pastrata si la mobila de bucatarie prezentata in stand. Aceasta face parte din colectia Sinus, care surprinde fluiditatea formelor organice si demitizeaza liniile drepte prin curbarea fronturilor de mdf vopsit.

In ceea ce priveste mobilierul de baie, www.atvangarde.ro aduce in prim plan doua colectii: Manhattan si Essentials. Manhattan este un concept exclusivist de mobilier pentru baie care pune in valoare designul minimalist fluid si ergonomia fara compromis. Avand corpuri din mdf vopsit cu efecte speciale si prelucrat CNC, imbinari la 45 de grade, sertare cu inchidere silentioasa si concepte unice de lavoare din material compozit HI-MACSŪ, colectia reinventeaza echilibrul intre design si functionalitate. Cele trei modele prezentate in stand, Soft, Loure si Purist sunt un spectacol de forme si culori nonconformiste: elegantul Chiffon, misticul Deep Indigo si extravagantul Lemon Squash se asorteaza cu cele peste 3200 de culori si cu efectele speciale ale mdf-ului vopsit, dar si cu numeroasele variante de modele prelucrate CNC.

Definitoriu pentru colectia de mobilier de baie Essentials este designul minimalist elegant si functional. Corpurile de mobilier sunt realizate din mdf vopsit lucios in peste 3200 de culori, iar lavoarele fabricate in Germania se imbina invizibil cu blaturile albe din material compozit HI-MACSŪ. Sertarele au inchideri silentioase Grass, garantate 5 ani sau 60000 de deschideri. De asemenea, designerii nostri au creat mai multe modele de manere frezate in cant, care inlocuiesc vechile manere metalice incomode si nesigure in exploatare.

Intrucat Atvangarade ofera servicii de vopsire a MDf-ului pentru producatorii de mobilier, in stand au fost prezentate si panouri cu mostre de mdf vopsit mat si lucios, cu efecte speciale, fronturi de tip rama si tablie vopsite, dar si fronturi prelucrate CNC vopsite. De asemenea, suntem unici importatori ai pietrei acrilice naturale HI-MACSŪ in Romania, un compozit care permite imbinari invizibile, efecte de translucenta si termoformari tridimensionale, iar materialul a fost prezentat atat in forma bruta pentru producatorii de mobilier, cat si ca produs finit sub forma de lavoare, chiuvete, blaturi de baie si de bucatarie.

Va multumim tuturor celor care ne-ati vizitat, iar pe cei care nu avut timp ii asteptam cu drag la showroomul nostru!

SmartTV | Succes | Inovator | Oferte | Decorare

motor de cautare